19 évvel a Blöff után Jason Statham és Guy Ritchie újra együtt forgat filmet!

Remake-et készítenek egy 2004-es francia thrillerből, A pénzszállítóból.

19 évvel a kultikus Blöff című gengszterfilmjük (és 21 évvel A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső) után ismét együtt készít filmet Guy Ritchie és Jason Statham! Legújabb közös projektjük egy 2004-es francia thriller, A pénzszállító remake-je lesz, amiben Statham egy hűvös és titokzatos sofőrt (mi mást?) fog alakítani, aki rengeteg pénzt mozgat meg heti rendszerességgel Los Angeles utcáin, és nem szívleli, ha a rablók vele vagy a kollégáival packáznak. Ritchie már alig várja a közös munkát (annak ellenére, hogy a forgatás kezdetéről és a további szereposztásról és a tervezett bemutatóról még semmit sem tudni):

Alig várom, hogy életre keltsem ezt a történetet, és együtt dolgozhassak Jasonnal, amíg még mind a két térdét tudja használni.

A 2004-es, eredeti A pénzszállítót (Le Convoyeur) Nicolas Boukhrief rendezte. Íme a film tartalomismertetője:

Állandó utánpótlásra van szükség a Vigilante pénzszállító cégnél, ugyanis az elmúlt egy évben kilenc őr vesztette életét a rablások következtében. S a csődközeli helyzet sem kecsegtet túl sok jóval. A cégnél dolgozik Alexandre is, akit nemcsak a bosszúvágya hajt, hanem az egyre súlyosabbá váló betegsége is. Ám miután beilleszkedik, s a munkatársait is egyre jobban megkedveli, a bosszú is nehezebbé válik számára, pedig a bűnöst csak is köztük kell keresnie.

(via Geektyrant)