31 évvel a Bill és Ted oltári kalandja premierje után Alex Winter megtalált egy rakás forgatási fotót!

Az 54 éves sztár szuperhangulatos Twitter-időutazással promózza az idén mozikba kerülő Bill és Ted 3-at.

1989-ben került mozikba Amerikában az első Bill és Ted-film, ami nálunk Bill és Ted oltári kalandja illetve Bill és Ted zseniális kalandja címmel is nagy sikernek örvendett pár évvel később. A címbéli lókötő tinédzserek egyike, Bill S. Preston „Őméltósága, vagyis Alex Winter nemrég örömmel számolt be a Twitter-oldalán arról, hogy megtalált egy ősrégi merevlemezen egy rakás elfeledett werkfotót, amit a rajongók nagy örömére meg is osztott a világszőttesen minden érdeklődővel. Persze egy kis önkritikával:

Igen, tudom, hogy ez a »«most találtam meg egy ősrégi merevlemezen« azt jelenti a showbizniszben, hogy »épp most jöttem ki egy hipszter kávézóból«.

Íme az első adag, amelyeken Winter a Theodore „Ted” Logant alakító, fiatal Keanu Reeves mellett bohóckodik egy iskolabusz mellett, ahol összeszólakoztak a suli sportdzsekis menő csávójával is, ám ez végül nem került bele a filmbe ebben a formában. Az alsó, családi képen a Bill nevelőanyját alakító Amy Stock-Poynton mutat szamárfület a fiúknak, de van egy kép a Szókratészt alakító Tony Steedmanről is, aki sajnos 2001-ben elhunyt.

Alex Winter a srácok segítségét kérő, a 2688-as évből visszautazó Rufusról is tett fel képet: őt a Geroge Carlin alakította mindkét filmben, ám a harmadik részben már nem lesz sajnos benne, mivel 2008-ban, 71 évesen elhunyt.

A Kaszást alakító William Sadler viszont még él, sőt, Alex Winterék el is hívták a harmadik rész forgatására. Rajra és Keanu Reevesen kívül más hollywoodi sztárok is szép számmal lesznek majd a Bill & Ted Face The Music címen készülő új részben: Brigette Lundy-Paine lesz Ted lánya, Billie Logan, Samara Weaving (Hugo Weaving unokahúga) pedig Bill lánya, Thea Preston. A film rendezője az Oscar-díjas Dean Parisot, aki rengeteg műfajban kipróbálta már magát az elmúlt évtizedekben a Vészhelyzettől kezdve a Galaxy Quest - Galaktitkus küldetésig, a forgatókönyvet pedig ugyanaz az Ed SolomonChris Matheson-páros írta, aki az előző két filmét is. Reméljük, a Bill és Ted 3 nem egy retrólázat meglovagoló gagyi, hanem a közönségkedvenc elődökhöz méltó folytatás legyen! (via Movieweb)