5 film, amivel Aaron Taylor-Johnson bebizonyította, hogy tökéletes James Bond lenne

Boldog születésnapot kívánunk az angol színésznek, aki június 13-án lett 34 éves, és akiről azt rebesgetik, hogy ő lehet a következő 007-es!

Ha/Ver (2010)

Habár addigra már egy sor filmben szerepelt, Aaron Taylor-Johnson Marc Millar és John Romita Jr. véres képregénysorozatának adaptációjával robbant be a filmvilágba. A Matthew Vaughn által rendezett, egyszerre vicces és brutális darabban a színész egy tini srácot játszik, Dave-et, aki rajong a képregényekért, és egy nap gondol egy merészet: példaképeit követve felcsap szuperhősnek. Testhezálló jelmezt rendel a netről, nevet ad magának, és elindul, hogy megtisztítsa a várost a bűntől. Elszántságának csak a szuperképességek hiánya szab gátat. Felbukkanásának mégis híre megy, és felkelti egy „hős” apuka és 11 éves karatézó kislánya érdeklődését – jól jön a segítségük a helyi maffiafőnök elleni küzdelemben...

Forrás: InterCom

 

Mi nagyon drukkolunk!

Ő lesz az új James Bond

Már amennyiben igazak a brit bulvárlapok értesülései.

Tovább

 

MCU-filmek (2014-2015)

Az addigra már közepesen ismert sztárnak számító Taylor-Johnson gyors egymásutánban két Marvel-moziban is szerepelt: az Amerika Kapitány – A tél katonájában, majd a Bosszúállók – Ultron korában. Elizabeth Olsen Skarlát Boszorkánya oldalán a Maximoff testvérek férfi tagját, Pietrót formálta meg, aki szupergyorsaságát (innen ered szuperhősneve, a Higanyszál) mutáns apjának, Magnetónak köszönheti. Habár a színésznek csak mellékszerepe volt az említett filmekben, igazán emlékezeteset alakított az Ultron korában Szokóvia ostrománál

– olyannyira, hogy megmagyarázhatatlan rejtély, miért nem használják többet képregény-adaptációkban (bár a közelgő Kraven, a vadászban is szerepelni fog).

Forrás: Fórum Hungary

 

Tenet (2020)

Habár sok mindent nem értünk Chrisopher Nolan időhajlító-agyzsibbasztó filmjével kapcsolatban, abban biztosak vagyunk, hogy Taylor-Johnson remek volt benne. Ráadásul a filmbeli katona, Ives megformálásával a 2014-es Godzillával és a 2016-os Éjszakai ragadozókkal együtt még egy lépéssel közelebb került az igazi felnőtt, érett szerepekhez. A sztár karaktere a cselekmény egy pontján a John David Washington által hozott főhősnek és szövetségesének, egy brit kémnek (Robert Pattinson) segít végrehajtani azt a bonyolult „időrablást”, amit megmagyarázni nem tudunk, azt viszont bizton állíthatjuk, hogy Taylor-Johnson színészi képességeit sokkal jobban ki lehetett volna aknázni a filmben.

Na majd James Bondként megmutathatja, mit tud!
Forrás: InterCom

 

A Tenet az egyik

7 film, amit még most sem igazán értünk

Vannak elgondolkodtató filmek, és vannak olyanok, amiken vég nélkül lehet gondolkodni.

Tovább

 

A gyilkos járat (2022)

Ebben az adrenalindús akcióvígjátékban a Ladybug nevű bérgyilkos (Brad Pitt) azt a megbízatást kapja, hogy szerezzen meg egy aktatáskát egy óránként több száz kilométeres sebességgel haladó japán szupervonaton. A táskára azonban sok más gonosztevőnek fáj a foga, akik szemrebbenés nélkül kinyírnák hősünket – és kísérletet is tesznek rá. A vonat (amiről nincs kiszállás) így csakhamar bérgyilkosok, bosszúállók, simlisek és rablók gladiátorviadalának véres helyszínévé válik.

A gyilkos járatban Aaron Taylor-Johnson egy Pitt figurájára vadászó bérgyilkost alakít, egyszerre ironikus távolságtartással és látható élvezettel.
Forrás: InterCom

 

A kaszkadőr (2024)

A kaszkadőrben a színész ismét A gyilkos járatot jegyző David Leitch rendezővel dolgozott együtt. Egy A-kategóriás hollywoodi sztárt játszik, aki legújabb filmje forgatása közben váratlanul eltűnik, ezért a Ryan Gosling által megformált kaszkadőrét bízzák meg, hogy kerítse elő. Habár A kaszkadőr fő vonzerejét a főszerepet alakító szupersztárok (a már említett Gosling mellett a szerelmét hozó Emily Blunt) jelentik, és Taylor-Johnsonnak csak egy mellékszerep jutott az oldalukon, minden erőlködés nélkül mutatta meg itt is, hogy mit tud.

És biztosak vagyunk benne, hogy a meztelen felsőtest mellett csak egy jól szabott szmoking állna ilyen jól neki!
Forrás: UIP-Duna Film

 

(via Yahoo Movies)

 

Kritikánk A kaszkadőrről

Visszarepít a 90-es évekbe Ryan Gosling és Emily Blunt akcióromkomja

A kaszkadőr lenyűgöző kaszkadőrmutatványokat és humort ígér, és ebből a szempontból nem is okoz csalódást.

Tovább