A kertvárosi egyformaság poklából nincs menekvés

Kijött egy előzetes a Social Network – A közösségi háló és a Zombieland sztárja, Jesse Eisenberg új filmjéhez, amiben vele együtt mi is hátborzongató élményekkel leszünk gazdagabbak.

Lorcan Finnegan alkotása a tavalyi Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon mutatkozott be, és hamarosan az amerikai mozik is bemutatják (sajnos a magyar premierről még nincs hír). A Vivariumban Jesse Eisenberg partnere Imogen Poots (28 héttel később, Hosszú út lefelé, Fekete karácsony), akivel egy olyan házaspárt alakítanak, akik új helyre akarnak költözni.

Tom és Gemma azonban úgy gondolják, az a takaros, ámde steril kertvárosi környezet, amire egy fura ingatlanos rá akarja beszélni őket, nem nekik való. Hiába akarnak ugyanakkor távozni a helyszínről, az valamilyen rejtélyes okból kifolyólag nem ereszti, fogva tartja őket, így nincs más választásuk, mint új életet kezdeni az egyenbarakkok világában.

Forrás: Saban Films

 

A dolgok pedig hamarosan még hátborzongatóbbá kezdenek válni, amikor kapnak postán egy csecsemőt, akit a jelek szerint fel kell nevelniük – és a fiú ijesztő tempóban növekszik, így biztosak benne, hogy valamiféle mutánsról van szó. A stepfordi feleségek újragondolásának tűnő alkotás pedig minden bizonnyal további rémisztő fordulatokat is tartogat majd jövendőbeli nézője számára.


(via Consequence of Sound)