A Kokainmedve után jön a metamfetaminos aligátor?

A bekokózott mackó sokak fantáziáját beindította. Például a gyalázatos horrorjairól ismert The Asylum stúdióét…

Február 23-án mutatták be a magyar mozik a Kokainmedve című horrorkomédiát, ami arról szól, hogy egy drogcsempésznek lezuhan a repülője, és az így szó szerint terített kokaint egy több száz kilós fekete medve kebelezi be, aki emiatt tombolni kezd. A filmről írt kritikánk itt olvasható, ebben a cikkünkben pedig a film alapjául szolgáló igaz történetnek jártunk utána.

A legújabb hír pedig a Kokainmedvével kapcsolatban, hogy még egyetlen nap sem telt el az amerikai (február 24-i) premiert követően, és a gyalázatos horrorjairól ismert The Asylum a Twitterre máris kiposztolta, hogy készül az ő verziójuk, csak náluk bekokózott mackó helyett egy metamfetamint fogyasztott aligátor lesz a sztár.


„Hold our bear… I mean, beer”

– írta ki viccesen a stúdió a Twitterre (a ’bear’ szó medvét, a ’beer’ pedig sört jelent, így a népszerű „fogd meg a söröm” mondásra vicceltek rá), ahova máris kirakták mockbusterük plakátját is, szóval már a címet is lehet tudni: Attack of the Meth Gator (A metgátor támadása). A sztorit pedig az előzmények alapján nem nehéz kitalálni: egy aligátor megeszik egy csomó metamfetamint, majd bemetezve megeszik egy csomó embert is.


Nyilvánvalóan sokakban felmerült, hogy a The Asylum csak szórakozik, de egy következő tweetben mindenkit biztosítottak róla, hogy a film nagyon is valós, és már a nyáron bemutatják. A cég vezetője, David Michael Latt másnap kitweetelte, hogy a Crackodile (a ’crack’ és a ’krokodil’ szavak egybeszikráztatásából) lesz a Meth Gator folytatása, és a The Asylum ragaszkodik hozzá, hogy a főnök mindig betartja az ígéreteit, szóval kíváncsian várjuk.

A stúdió profiljába mindenesetre beleillik mindkét projekt, hiszen korábban olyan, a hollywoodi sikereket meglovagoló kis költségvetésű opusokat hoztak tető alá, mint a Snakes on a Train, a Kétfejű cápa, az Atlantic Rim, a Sharknado-, azaz Cápavihar-filmek vagy a Zombik akváriuma. A rajongók pedig máris elkezdtek ötletelni, hogy ki lehetne a meth gator ellenfele, és persze nyilvánvaló okokból egyeseknek rögtön Bryan Cranston ugrott be (aki a Breaking Bad című sorozatban egy metfőző kémiatanárt alakított).


(via Bloody Disgusting)