A Lilo és Stitch-et is utolérte a remake-láz

A hawaii-i kislányról és „kutyájáról” szóló animációs film a következő, amiből a Disney élőszereplős verziót készít.

A 2002-ben bemutatott alkotás újrája egészíti ki azt a sort, ami a Hamupipőkével, A dzsungel könyvével és A szépség és a szörnyeteggel indult, a Barátom, Róbert Gidával folytatódott, legközelebb pedig a Dumbo (2019 március), az Aladdin (2019 május), Az oroszlánkirály (2019 július) és a Mulan (2020 március) című animációs filmek újragondolását nézhetjük meg.

Forrás: InterCom

 

És ezzel még közel sincs vége, hiszen a stúdió a felsoroltakon kívül további egy tucat Disney-rajzfilm leporolását és élőszereplős újraforgatását tervezi a következő években (az ezt felsoroló teljes listát itt találjuk). Mindez párhuzamosan zajlik azzal a projekttel, amelynek keretében jövőre elindul a cég saját, a Netflix konkurenciájának szánt streamelős szolgáltatása, saját, eredeti tartalmakkal.

Itt fog debütálni például a Susi és Tekergő CGI-vel feldúsított élőszereplős verziója is, így nem tudni, hogy a Lilo és Stitch-remake-et is itt vagy mozis forgalmazásban mutatják-e be. A Lilo és Stitch – A csillagkutya egyébként annak idején nem hozott annyit, mint a nagy Disney-klasszikusok, de a stúdióban ezután beköszöntő hét szűk esztendőben sikeresnek számított: több, rögtön videofilmként debütáló folytatás és egy tévésorozat is követte.


(via Uproxx, Consequence of Sound)