A Madame Web előzetese az egész filmet elmeséli

Jövő február 14-én mutatják be az amerikai mozik a Dakota Johnson és Sydney Sweeney főszereplésével készült szuperhős-spinoffot. Egy nem kevesebb mint 3 perces trailer jött most ki hozzá.

Ahogy arról korábban már többször írtunk, a Marvel mozis univerzuma mellett gőzerővel épül a Sony Pókember-univerzuma is, azaz a szabályos Pókember-filmek és -animációs filmek mellett, a két Venom-mozi és a Morbius után hamarosan érkezik a Kraven, a vadász és a Madame Web is.

Habár az eredeti képregényekben Madame Web egy jövőbelátó képességekkel rendelkező öregasszony volt, aki jóstehetségével egyengette a „pókuniverzum” szuperhőseinek a sorsát (azaz Pókemberén kívül a Póknőét és másokét is), a filmverzióban Dakota Johnson játssza.


Rajta kívül szerepel még a Madame Webben az Eufória és A Fehér Lótusz című sorozatok sztárja, Sydney Sweeney (a hírek szerint ő lesz a Póknő),

Celeste O’Connor, Isabela Merced, Tahar Rahim, Mike Epps, Emma Roberts és Adam Scott is.

A Madame Webet az eddig főként sorozatokkal (Utódlás, Egy botrány anatómiája, Jessica Jones, Dexter, Bakelit) jeleskedő S.J. Clarkson rendezte, s ahogy azt a fenti előzetesben láthatjuk, az alkotók nem igazán csinálnak titkot a film sztorijából, hiszen rengeteg mindent elmesélnek az előzetes 3 percében.

Reméljük, azért marad némi meglepetés a moziban is!


(via The Hollywood Reporter)

 

A szakértők nem sok jót jósolnak a Madame Webnek

Ezek a filmek lehetnek 2024 legnagyobb bukásai

6 film, ami nem biztos, hogy meg tudni felelni a felfokozott elvárásoknak.

Tovább