A nap képe: az öreg Terminator pattintja ki a fiatal Terminator izmait!

Arnold segít Gabriel Lunának formába hozni magát a T6 budapesti forgatásához.

Egy budapesti edzőteremben kapta lencsevégre egy spontánnak tűnő Instagram-fotó kedvéért Arnold Schwarzeneggert és Gabriel Lunát az itt forgó Terminator 6 ügyes pr-osa. A kép nagyot megy ma a neten, ami abból is látszik, hogy mi itt a Port szerkesztőségében sem a Borsonline-on szúrtuk ki, hanem az angol nyelvű Movieweben, amit minden nap végigpörgetünk a legfrissebb hollywoodi hírekért.

Machine learning.

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés,

A fenti fotón látható Gabriel Luna alakítja a hatodik részben a gonosz Terminátort, ő fog vadászni az új női főszereplőre, egy Dani Ramos nevű, huszonéves mexikóvárosi lányra, akit Natalia Reyes alakít. Szerencsére védelmébe veszi őt a jó öreg T-800-as, és Sarah Connor, akit természetesen a 61 éves Linda Hamilton alakít. John Connor anyjáról ugyan a Terminator 3-ban tudtuk meg, hogy már nem él (a koporsójában voltak elrejtve a fegyverek), de ez a mostani Terminator-mozifilm a franchise korábbi folytatásait figyelmen kívül hagyja, és közvetlenül a nagy sikerű, 1991-es T2-t folytatja.

Pár napja egyébként kedvenc akciósztárunk a Parlament előtt is elbringázott két fárasztó forgatási nap között, de a a szerencsés filmrajongók budapesti edzőtermekben és éttermekben is simán összetalálkozhatnak majd vele.

Three steps to waking up after shooting all night: 1. Beautiful bike ride 2. One hour of training 3. Radler

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés,