A Szellemirtók folytatásban Paul Rudd is benne lesz

Nézd meg a lelkes videót a sztárral, akiről már az is kiderült, kit fog játszani a közelgő Ghostbusters 3-ban.

Az eredeti filmeket jegyző Ivan Reitman fia, Jason Reitman (Juno, Egek ura, Pszichoszingli, Pszichoanyu) által rendezendő harmadik rész – amely közvetlen folytatása lesz a nyolcvanas évekbeli klasszikusoknak – egyre gyarapodó színészgárdájához az örökifjú színész állítólag egy tanár szerepében fog csatlakozni.

Rudd ezzel olyan kollégáival dolgozik majd együtt, mint Carrie Coon (Holtodiglan, A Pentagon titkai, Nyughatatlan özvegyek), a gyerekszínész Finn Wolfhard (Stranger Things, Az) és McKenna Grace (Én, Tonya, Marvel Kapitány, Az ifjú Sheldon), illetve a visszatérő Sigourney Weaver, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson és Annie Potts.

„Azóta akarok Paul Rudd-dal dolgozni, hogy az egyik első kisfilmem 2001-ben a Sundance-en a Wet Hot American Summer (magyarul a borzalmas Gyagyák a gatyában, avagy tudom, kit fűztél tavaly nyáron címmel ismert – a szerk.) nyitófilmje volt.

Repesek az örömtől, hogy ő is velünk lesz a Szellemirtók univerzum új fejezetében”

– nyilatkozta a rendező, Jason Reitman.

De nem volt kevésbé lelkes maga Rudd sem, aki a fent látható, saját maga által a Ghostbusters franchise egyik ikonikus helyszínén, a Szellemirtók főhadiszállásául szolgáló régi New York-i tűzoltóállomás előtt lőtt egyperces videóval tudatta csatlakozását. Hivatalosan még nem erősítették meg, hogy kit fog játszani, de az említett tanárszerep elég valószerűen hangzik, tekintve, hogy az új rész sztorija egy elvált anyuka és gyermekei körül fog bonyolódni. A forgatás idén ősszel kezdődik, az amerikai premier 2020. július 10-én lesz.


(via Consequence of Sound)