A szépség és a szörnyeteg mozifilm pont olyan szép, mint az eredeti rajzfilm

A báltermi jelenettől Csészikéig minden stimmel Emma Watson blockbusterének új trailerében.

Bűbájos előzetessel jelentkezett pár órája a Disney: a 2017. márciusára beígért A szépség és a szörnyeteg mozifilmben szinte minden ugyanúgy fog kinézni, mint az 1991-es rajzfilmben. Vagyis Emma Watson ugyanolyan frizurát és ruhát kapott, mint Belle, Dan Stevens grófi ruhában morgolódó szörnyeteg lett, és pont egy ugyanolyan bálteremben perdülnek táncra, mint amit 25 évvel ezelőtt (egészen pontosan 1992 végén) láthattunk a mozikban.

És a hasonlóság tényleg minden ponton stimmel, szinte már várja az ember, hogy a CGI-vel életre keltett Tik-Tak úr megszólaljon magyarul:

Ami nem barokk, az nyúlfarok!

Persze ez most még csak az angol nyelvű trailer, csupa brit színészóriás hangjával. Tik-Tak úr például Ian McKellen az eredetiben, a folyton bajt keverő gyertya, Lumiere Ewan McGregor, a teáskanna pedig Emma Thompson.

Forrás: The Walt Disney Company

A Disney korábban az 1950-es Hamupipőkéből csinált remake-et, de az az mindössze 543 millió dollárt kaszált, az 1967-es A dzsungel könyvéből forgatott filmnek már 996 millió jött össze. A sort Guy Ritchie folytatja majd az élőszereplős Aladdinnal, és elvileg jön még a visszavonulni készülő Chloe Moretz főszereplésével A kis hableány is. (via Geekyrant)