A színész bántalmazásával vádolják Alain Delon élettársát

A sztár gyerekei szerint a nő elszigeteli tőlük súlyos beteg apjukat.

A francia színész három gyermeke, Anthony, Anouchka és Alain-Fabien a múlt héten tett feljelentést a japán származású Hiromi Rollin ellen, akiről egyelőre a sajtó nem tudta eldönteni, hogy Delon élettársa, asszisztense, házvezetőnője vagy esetleg mindhárom egy személyben, mivel felváltva emlegetik így is, úgy is.

A feljelentés szerint a nő egyre jobban elszigeteli a színészt a közeli barátaitól és a családjától, cseleket és fenyegetéseket alkalmazva. Szisztematikusan ellenőrzi a sztár telefonbeszélgetéseit és privát üzeneteit. Ezenkívül állítólag válaszol is ezekre a nevében, és még Delon szeretett kutyáját is bántalmazta, és arra kényszerítette a színészt, hogy kennelben tartsa az állatot.

Anthony és Alain Delon Jean-Paul Belmondo 2021-es temetésén. Forrás: Laurent Viteur / Getty Images


Miközben korábban Alain Delon maga úgy nyilatkozott, hogy 2019-ben elszenvedett stroke-ja után a 66 éves egykori produkciós asszisztens sokat segített neki a gyógyulásában, most a Delon gyerekek ügyvédje szerint a 87 éves, továbbra is súlyos beteg sztár írásban is hozzájárult a feljelentéshez. A feljelentés szövege szerint egyébként épp a színész betegségére hivatkozva követi el Rollin a szóban forgó túlkapásokat.

Eközben a nő ügyvédje minden vádat visszautasít, és egy, az ügyészséghez eljuttatott 39 oldalas beadványban azt állítja, hogy a Delon gyerekekkel szemben

egyedül Rollin foglalkozik a stroke-ja óta napi szinten az idős sztárral, és hogy Anthony, Anouchka és Alain-Fabien feljelentésének pusztán anyagi okai vannak.


(via blikk.hu, BBC)