A Trainspotting forgatókönyvírója készíti a következő James Bond-film szkriptjét

Elég jó kis James Bond-film kerekedne, ha a napokban "hírbe hozott" Danny Boyle rendezhetné a Trainspotting forgatókönyvírójának scriptjéből.

Pár napja már beszámoltunk arról, hogy az MGM filmstúdió komolyan gondolkodik azon, hogy Danny Boyle (Trainspotting, Gettómilliomos) rendezze a következő, sorban a huszonötödik James Bond-filmet.

Bár régebben még Christopher Nolan és Dennis Villeneuve is szóba került, mint az évfordulós Bond-film rendezője, végül talán a nevető harmadik, Danny Boyle kapja a projektet.

Most eggyel közelebb kerültünk a megoldáshoz, ugyanis kiderült: a producerek liblingje Danny Boyle lett, és most a Deadline cikkéből azt is megtudtuk, hogy John Hodge (A part, Sekély sírhant), a Trainspotting című Danny Boyle-film forgatókönyvírójára hárul a feladat, hogy a huszonötödik James Bond-film scriptjét kitalálja.

James Bond szerepére – még utoljára – Daniel Craig igent mondott, úgyhogy talán összeállnak a mozaikdarabok, és megerősítik a filmstúdiónál is, hogy Boyle és hű forgatókönyvírója együtt fog dolgozni a következő Bond-filmen.

via DigitalSpy