A Zombieland szereplői mit sem változtak tíz év alatt

Viccesen hozták nyilvánosságra a zombifilm-paródia folytatásának poszterét és címét.

Ahogy arról korábban már írtunk, tíz évvel az első film után második rész készül a Zombieland című horrorkomédiához. Az alkotók most, a „10-Year Challenge” (tízéves kihívás) nevű közösségi médiás őrület nyomán rávicceltek erre a muris egybeesésre, és kirakták a Twitterre a maguk tíz év különbséggel készült képpárját – vagyis a 2009-es első poszter után a közelgő (október 11-én bemutatandó) második film plakátját.

A poszterbemutatóval pedig két legyet ütöttek egy csapásra, hiszen ezzel kiderült a folytatás pontos címe is – mivel az nem egyszerűen Zombieland 2. lesz, hanem Zombieland: Double Tap (Zombieland – Dupla csapás). És a jelek szerint tényleg visszatér az első rész teljes főszereplői gárdája, hiszen Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone és Abigail Breslin is ott virítanak az új plakáton is (a legnagyobb változáson természetesen az egykori gyerekszínész Breslin ment át).

A Double Tapbe pedig rajtuk kívül is került még pár további nagy név: Rosariso Dawson és Dan Aykroyd is benne lesz a filmben, Bill Murray pedig megint saját magát játssza! A sztori szerint Wichitának, Little Rocknak, Tallahassee-nek és Columbusnak ezúttal a zombik vadonatúj fajtájával kell felvenniük a harcot, amelyek az előző rész történései óta fejlődtek ki. Hőseink ezenkívül további túlélőkkel is találkoznak. A legnagyobb kínt mégis a saját botcsinálta családjuk okozta kihívások jelentik a számukra.

„Ez egyike azoknak a projekteknek, amiket a rajongók már régóta várnak –

és senki sem várja annyira, mint Emma, Woody, Jesse és Abigail”

– közölte Sanford Panitch, a filmet gyártó Columbia Pictures elnöke. „Ők napjaink legkeresettebb színészei közé tartoznak, és szerintem azért akarják ennyire megcsinálni a filmet, mert szeretik ezeket a karaktereket. Odáig vagyunk az örömtől, hogy Ruben Fleischer rendező is visszatért, hiszen a Venommal végzett munkája egészen csodálatos volt” – tette hozzá.


(via Uproxx)