ABBA-rajongók, riadó! Jön a Mamma Mia! 3

Christine Baranski, az eddigi két film főszereplője legalábbis már hallotta a producer elképzeléseit a harmadik részről.

Christine Baranski, az ismert Emmy-díjas amerikai színésznő, humorista és énekesnő, aki mindkét Mamma Mia!-filmben szerepelt (ő alakította Tanyát) a The Hollywood Reporternek adott interjújában meglebegtette a Mamma Mia! 3 elkészülését. Bár egyelőre semmi sincs kőbe vésve, az ABBA zenéjén alapuló újabb zenés-táncos romkom előbb-utóbb tényleg valósággá válhat, mivel évekkel ezelőtt már Judy Craymer producer és Stellan Skarsgård is arról beszéltek, hogy lesz valamikor harmadik rész is.

Tényleg lesz harmadik Mamma Mia! film is

Tavaly már az egyik színész, Stellan Skarsgård is szivárogtatott róla egy keveset – most (habár hivatalos bejelentés még nem történt) az egyik producer is beszélt róla egy interjúban.

Tovább

 

Christine Baranski ezt válaszolta, amikor a harmadik Mamma Mia!-film fejlesztéséről kérdezték:

Judy Craymer producerrel találkoztam Londonban a kedvenc kocsmánkban. Már javában tervezi a Mamma Mia! 3-at. Elmondta nekem a cselekményt is, hogy nagyjából miről fog szólni. Ennyit tudok csak mondani. De ez most nem olyan, hogy ó, bárcsak megtörténne! Judy Craymer tényleg megvalósítja a dolgokat. A második részt is ő hozta létre, és az is fenomenális siker volt. Én még nem temetném azt, hogy Judy Craymer mindenkit újra összehoz majd.
Christine Baranski, Meryl Streep és Julie Walters a 2008-as Mamma Mia!-ban (forrás: UIP-Duna Film)

 

Természetesen még eltarthat egy ideig, amíg a Universal Pictures hivatalosan is bejelenti ezt a projektet, de a színésznő információi a harmadik filmmel kapcsolatban egészen biztosan jó hír a rajongóknak.

(via Collider)