Adam Driver kisétált egy interjúról

A Star Wars: Skywalker kora sztárja enyhén szólva kényszeresnek tűnik. Vannak bajok.

A színésznek egy rádióműsorban, az NPR Fresh Air nevű talkshow-jában volt jelenése, hogy új filmjeit promótálja (amikből van egy pár, hiszen nemrégiben mutatták be The Report és Házassági történet című drámáit, és napokon belül érkezik a Star Wars: Skywalker kora), amikor az incidens történt.

„Akkor ment ki, amikor egy klipet játszottunk le neki a Házassági történetből. Nem igazán értettük, miért távozik. Nagyon vártuk az interjút, hiszen mind azt gondoljuk, hogy kivételes színész, és nagyon jó beszélgetőpartnernek bizonyult,

amikor még 2015-ben a vendégünk volt, szóval nagyon csalódottak voltunk, hogy most nem oszthattuk meg a hallgatókkal a Házassági történetről szóló beszélgetésünket” – mondta az esetről a műsor executive producere, Danny Miller a The Daily Beastnek.

A kiadvány szerint az interjút végül úgy rögzítették, hogy Driver később New Yorkból jelentkezett be, a műsorvezető, Terry Gross pedig a rádiócsatorna helyszínéről, Philadelphiából kérdezgette. Az esetről szintén beszámoló Independent kereste a színészt és menedzsmentjét, hogy kommentálják a dolgot, de egyelőre nem reagáltak semmit.

Azt viszont a sztár korábbi nyilatkozataiból tudni lehet, hogy a színész nem szereti visszanézni korábbi alakításait. Korábban Seth Meyers talkshow-jában beszélt róla, hogy színházi háttere miatt sosem szokta visszanézni a saját játékát, amikor épp színpadi munkája van. A Fresh Air műsorvezetője, Terry Gross még 2015-ből is emlékezett rá, hogy amikor lejátszottak neki egy klipet saját korábbi szerepeiből válogatva, kivette a füléből a headsetet, hogy ne hallja magát, és azt mondta, hogy „nem akar rossz színjátszást hallani, amit minden bizonnyal ez a videó tartalmaz”.

Driver a Star Wars: Skywalker kora premierjén. Forrás: Rodin Eckenroth / WireImage / Getty Images

 

„Korábban, amikor visszanéztem vagy visszahallgattam magam, mindig nagyon utáltam. És arra gondoltam, bárcsak meg tudnám változtatni valahogy.

De hát nyilván nem tudom. Van ez a rossz szokásom, hogy megpróbálom jobbá tenni a dolgokat, és a körülöttem lévőket már megőrjítem azzal, hogy mindig változtatni akarok utólag mindenen. És nem tudok másra gondolni, hogy bár meg tudnám változtatni a játékomat is” – tette hozzá a tépelődő sztár.


(via Independent)