Alakul Margot Robbie csapata

Kiderült, ki játssza a színésznő két társát a közelgő önálló Harley Quinn-mozifilmben.

Az amerikai mozikban 2020. február 7-én bemutatandó, a Suicide Squad – Öngyilkos osztag spin-offjaként készülő  Birds of Prey arról fog szólni, hogy Harley Quinn, miután szakított Jokerrel, összeáll három másik női szuperhőssel, a Fekete Kanárival, a Vadásznővel és Renee Montoyával, hogy megmentsenek egy Cassandra Cain nevű fiatal lányt egy gonosz bandafőnöktől.

Mary Elizabeth Winstead. Forrás: Paul Archuleta / Getty Images for Film Independent

 

A Cathy Yan rendezésében készülő filmnek most két, eddig nem ismert főszereplőjét is bejelentették: Margot Robbie Harley Quinnje oldalán Mary Elizabeth Winstead (Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed, Grindhouse – Halálbiztos, A dolog, Scott Pilgrim a világ ellen, Cloverfield Lane 10.) fogja játszani a Vadásznőt, aki egyébként Batmannek is segítőtársa a gothami bűnüldözésben (egykor viszont az ellenfele volt) – a Birds of Prey sztorija szerint azoban Gotham épp nélkülözni kényszerül Batman védelmét.

Jurnee Smollett-Bell. Forrás: Earl Gibson III / WireImage / Getty Images

 

A csajbanda harmadik tagját, Fekete Kanárit korábbi, erről szóló cikkünkben neccharisnyás bűnüldözőként jellemeztük – őt a készülő filmben a Friday Night Lights – Tiszta szívvel foci, a Vásott szülők és a True Blood című sorozatokból ismert Jurnee Smollett-Bell fogja alakítani. Hogy ki formálja meg Harley Quinn harmadik társát, Renee Montoya gothami nyomozónőt, a megmentésre váró Cassandra Caint és a gonosz bandavezért, még nem tudni. Winstead egyébként Sofia Boutella orra elől halászta el a szerepet, Smollett-Bell pedig Gugu Mbatha-Raw-val (Jupiter felemelkedése, A szépség és a szörnyeteg) volt versenyben.


(via Deadline)