Amikor nem Sarah Connort játssza, akkor Linda Hamilton ilyen filmeket csinál

Tulajdonképpen jófej dolog a színésznőtől, hogy egy ilyen filmhez adja a nevét, amiről nem tudjuk eldönteni, jó vagy rossz vicc, de az biztos, hogy senki nem fog rajta pénzt keresni.

Linda Hamiltont legutóbb a sok reménnyel kecsegtető, de végül csalódást keltő Terminátor: Sötét végzetben (2019) láthattuk Sarah Connorként, és amikor nem a Terminátor-filmek hős anyaoroszlánját alakítja, akkor sem tud Sarah Connor bőréből kibújni, hiszen másik legutóbbi szerepe a Gears 5 videojátékban Connor hangja volt. Ezek után nyilván örül, ha olyan szereppel keresik meg, ahol nem a Skynet által az emberiségre szabadított gonosz robotokkal kell élet-halál harcot vívnia, hanem például egy agyament vígjátékban marhulhat, amit a kritikusok nem fognak lehúzni – főleg azért, mert valószínűleg meg sem fogják nézni. Ilyen az Easy Does It, aminek most jött ki az előzetese, és amit július 17-től lehet majd megnézni a különböző VOD platformokon.

Ahogy mondani szokás, Will Addison minden volt már, csak akasztott ember nem, filmforgatásokon és reality show-kban dolgozott, hol mikrofonosként, hol asszisztensként, hol statiszta volt, hol más, majd rendezett egy sor rövidfilmet, amikkel kitanulta a rendezést és forgatókönyvírást, és most összerakta az első nagyjátékfilmjét, egy független vígjátékot. Ami, és most idézünk, a 70-es évek alternatív amerikai világában játszódik valahol a déli államokban, ahol két jóbarát rendez ámokfutást egy magukkal hurcolt szerencsétlen tússzal az oldalukon, miközben valamiféle kincsre is vadásznak. És valamiért az amerikai zászló színeire van pingálva mind az arcuk, mind a kocsijuk, és amerre mennek, kirabolnak minden boltot és benzinkutat, a nyomukban pedig ott jár a befont hajú Linda Hamilton és egy  hirtelenszőke, indulatos lány, akik, ha jól vettem ki, egymással is rivalizáló fejvadászok, de lehet, hogy nem ez a felállás.

Az agyonvágott, az amerikai zászló színeire szerkesztett előzetesnek ugyanis se füle, se farka, ami nem jelenti azt, hogy rossz lesz, mert akár nagyon vicces is lehet. A filmet Addison egyetemi haverjaival csinálta Luisianában, és a baseball ütős, elég férfias Hamilton benne az egyetlen ismert arc, bár megszólal benne John Goodman és Harry Shearer is – ha az utóbbi név nem lenne ismerős, ő szolgáltatta a Simpson család tucatnyi karakterének hangját. És van még egy ismerős név: a zenét Patrick Carney rakta össze a The Black Keys-ből, és ez a zene garantáltan hozza a 70-es évek hangulatát. A többiért nem tudunk felelősséget vállalni.