Anne Hathaway oldalán tér vissza Tim Robbins

Igazi sztárparádé lesz látható Todd Haynes (Távol a mennyországtól, Carol) közelgő filmjében.

A neves alkotó egyelőre cím nélküli művében Anne Hathaway és Tim Robbins olyan színészekhez csatlakozik, mint Mark Ruffalo, Bill Pullman, az Alias című sorozatból ismert Victor Garber vagy Mare Winningham (Egyik kopó, másik eb, Wyatt Earp, Amerikai Horror Story). A felsoroltak közül Ruffalo nemcsak sztárja, de az egyik producere is lesz a filmnek.

Anne Hathaway. Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

 

A környezetvédelmi dráma Nathaniel Rich-nek a New York Times Magazine-ban megjelent cikkén alapul, amelynek címe: The Lawyer Who Became DuPont’s Worst Nightmare – ebből a DuPont egy vegyipari cég, az ügyvédet pedig, aki a vállalat legrosszabb rémálma lett, Mark Ruffalo fogja játszani.

A film forgatása a jövő héten kezdődik, Cincinnatiben. Azt még nem tudni, mikor mutatják be. Aki viszont a közeljövőben látni akarja Anne Hathawayt, már január 31-én megnézheti a magyar mozikban a Vihar előtt című thrillerben; Mark Ruffalo pedig az április 25-én érkező Bosszúállók: Végjátékban fog szerepelni.

Tim Robbinsra ráismerni sem nagyon lehet mostanság. Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

 

Az egykor nagy sztárnak számító Tim Robbinst mostanában ritkán láthatjuk, főleg a nagyvásznon. Legutóbb az HBO sorozatában, az Itt és mostban tűnt fel, azelőtt egy másik szériában, a Krízisben címűben játszott, fajsúlyos szerepe viszont jószerivel a 2003-as Titokzatos folyó óta nem volt – reméljük, Haynes filmje változtat ezen a tendencián.


(via The Wrap)