Anthony Hopkinsnak agyára ment a karantén

A bárányok hallgatnak sztárja az utóbbi években a közösségi média egyik jelensége lett: elsősorban szokatlan produkcióival hívja fel magára a figyelmet – ez most sem történt másképp, amikor egy táncos kihívást próbált teljesíteni.

Drake Toosie Slide kihívásának a lényege, hogy a nevezett slágerre kell előadni néhány meghatározott táncmozdulatot (amelyek az eredeti klipben láthatók). A kihívást teljesítette már a sztárok közül többek közt Justin Bieber, Tyga vagy Diddy – és most az idős walesi művész is beállt a sorba.

Az Oscar-díjas Hopkins azonban nem elégszik meg ennyivel, és a rövidke táncos műsor után utánozza Sylvester Stallone-t, és megszólítja Arnold Schwarzeneggert is, majd beáll boksz alapállásba, és küzdeni hívja az előbbi sztárt. Mivel két színészkollégáját a Twitterre kirakott bejegyzésben is megjelölte, minden bizonnyal kihívta őket, hogy szintén csinálják meg Drake kihívását.

Anthony Hopkins azt is elárulja, hogy gyerekkorában még ugrani is alig tudott – ezzel minden bizonnyal arra utal, milyen nagy teljesítmény volt tőle ez a kis táncos videó. Az utóbbi években az idős művész TikTok videói és Twitter oldalára kitett anyagai nagy népszerűségnek örvendenek, és a kommentek alapján ezt az újabb darabot is nagyon szeretik a követői.

Hopkins közösségi médiás jelenlétéből tudhattuk meg, hogy van egy Niblo nevű macskája (aki szintén gyakran szerepel a videókon, és akit egy magyarországi forgatáson fogadott örökbe az utcáról), ezenkívül olyan rejtett képességei, mint a festés és a zenélés (zongorajátéka mellett azt is bemutatta, ahogy kazoo-n játszik).


(via Independent)