Az afáziás Bruce Willis visszatért egy legendás forgatási helyszínre

A megható videót a felesége posztolta ki.

Még márciusban érkezett a hír, hogy Bruce Willis visszavonul a színészkedéstől, miután afáziát diagnosztizáltak nála, egy ritka agyi rendellenességet, amely beszédvesztéshez, a beszéd megértéséhez, sőt az írás és olvasás elvesztéséhez is vezethet. Teljesen azonban nem tűnt el, a Drágán add az életed bemutatásának 34. évfordulója alkalmából egy videó erejéig visszatért oda, ahol karaktere, John McClane leszámolt az Alan Rickman által játszott terroristával.

A felvételen, amelyet felesége, Emma Heming Willis tett közzé az Instagramján, Willis a Fox Plaza épületének tetején látható, amelyet - nem sokkal a befejezése után, 1987-ben – a filmbéli Nakatomi Plaza külső felvételeihez használtak. Miközben a színész a Los Angeles-i látképet nézi elmerengve, kapunk egy montázst a filmből.

A videót még meghatóbbá teszi, hogy McClane a Die Hard vége felé azt mondja, hogy

Megígérem, hogy még csak gondolni sem fogok arra, hogy felmenjek egy magas épületbe.”

Willis diagnózisának híre márciusban sokkolta a filmvilágot, még az Arany Málna szervezői is visszavonták a színésznek ítélt díjat, aki legutóbb egy külön kategóriát is kapott, Kevin Smith pedig, aki a Két kopper című vígjátékban rendezte őt, bocsánatot kért, amiért korábban panaszkodott rá a munkamorálja miatt.

A színész egyébként olyan tempóban dolgozott az elmúlt időkben, hogy még mindig tucatnyi filmje vár bemutatóra, a Rosszkor, rossz helyen augusztus végén a magyar mozikba is eljut.

Via: Deadline