Az egyik legnagyobb hollywoodi színésznő csatlakozott az Avatarhoz

A filmtörténet legdrágább filmjéhez persze kellenek a nagy nevek. Kate Winslet kétségtelenül az.

A Deadline információi szerint Kate Winslet is aláírta szerződését az Avatar folytatására. A színésznő az egyik főszereplő, Ronal bőrébe bújik majd, de azt egyelőre még nem lehet tudni, milyen szálak fűzik a másik főszereplőhöz, Jake-hez, akit Sam Worthington alakít majd. Arról sem szólnak a hírek, hogy Winslet minden folytatásban benne lesz-e, vagy csak a soron következő, várva várt második részben.

James Cameron és Kate Winslet egyszer már – húsz évvel ezelőtt – filmtörténelmet írt a Titanic című filmmel, ugyanis a 2009-es Avatar bemutatásáig ez a film tartotta a legtöbbet kaszáló produkció rekordját a maga 2,18 milliárd dollárjával. Ezt előzte meg aztán 2009-ben az Avatar 2,78 milliárd dolláros bevételével.

"Kate és én már húsz éve akarunk együtt csinálni valamit, a Titanic óta, ami karrierem egyik legeredményesebb filmje volt” - írta Cameron a közleményében, melyben bejelentette, hogy Winslet csatlakozik az Avatarhoz. „Alig várom, hogy lássam őt, amint életre kelti Ronal karakterét.”

via looper.com