Az eredeti rendezővel készülhet el a Drágám, a kölykök összementek! rebootja

A Disney-nél Josh Gad főszereplésével alakuló újralövés producerei már nagyban tárgyalnak Joe Johnstonnal.

Az ötlettel, hogy új verzió szülessen a nyolcvanas-kilencvenes évek nagy sikerű Drágám…! filmsorozatából (illetve annak nyitó darabjából – legalábbis egyelőre), maga Gad kereste meg a Disney-t, ahol nem túl meglepő módon le is csaptak rá. Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, a stúdió egy legacyequelben, azaz az eredeti trilógia örökségét továbbvivő rebootban gondolkodik, amelyben a színész a Drágám, a kölykök összementek! (1989), a Drágám, a kölyök marha nagy lett! (1992) és a Drágám, most mi mentünk össze! (1997) feltaláló főhősének, Wayne Szalinskinek szintén tudós fiát, Adamet játssza.

Josh Gad Kevin Harttal a Bérhaverokban

 

Az új film sztorija szerint pedig Adam nemcsak abban a tekintetben lép apja nyomdokaiba, hogy ő is a feltalálói pályát választotta, hanem abban is, hogy hozzá hasonlóan véletlenül összezsugorítja a gyerekeit. A friss scriptet a forgatókönyvíróként kezdőnek számító Todd Rosenberg írta, a Disney mégis olyan elégedett az eredménnyel, hogy habár először a Disney+ streamelős csatornán akarták kihozni a rebootot, most mégis mozis premiert terveznek.

A stúdió fejesei, illetve David Hoberman és Todd Lieberman producerek (Muppets, A szépség és a szörnyeteg) már több rendezővel leültek tárgyalni, de úgy tűnik, mindenki számára az lesz a legjobb megoldás, ha az eredeti Drágám, a kölykök összementek!-et rendező Joe Johnstont hívják vissza a rebootra.

Az eredeti Drágám, a kölykök összementek!

 

Johnston már korábban is kisegítette a Disney-t: ő rendezte A diótörő és a négy birodalom újraforgatandó jeleneteit, ezenkívül az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló megrendezésével ő indította útjára az Amerika Kapitány franchise-t. Végleges megállapodás azonban még nem született vele a Drágám, a kölykök összementek! reboot megrendezésére, és bennfentesek szerint a projekt még nagyon kezdeti stádiumban van, sőt: még nem kapott zöld lámpát sem a stúdiótól.


(via Variety)