Az Oscar-díjas Cillian Murphy elkezdett forgatni a Peaky Blinders-filmben - FOTÓ!

Új színészek a gengsztermoziban: Rebecca Ferguson, Barry Keoghan és Tim Roth

Elkezdődött a kultfilmmé vált, sok díjjal elismert gengsztersorozat, a Peaky Blinders, azaz a Birmingham bandája filmváltozatának forgatása, így hamarosan visszatér az Oscar-díjas Cillian Murphy, mint a birminghami gengszter, Thomas Shelby– jelentette be a Netflix, amely a BBC Filmmel közösen készíti a mozit. Bár túl sokat nem tudni a sztoriról, a forgatókönyvíró Steven Knight elárulta, hogy a II. világháború idején játszódik.

Forrás: Netflix

 

„Úgy tűnik, Tommy Shelby még nem végzett velem” – jegyezte meg Murphy, aki a frissen megjelent hivatalos fotókon is látható jelmezben, valamint a forgatókönyvíró Steven Knighttal közösen. Azt is megjegyezte, hogy a mozi, amelyet Tom Harper rendez, a rajongóknak készül. Azt még nem tudni, az eredeti szereposztásból kit láthatunk újra, az azonban biztos, hogy vannak új karakterek, akiket Rebecca Ferguson (Dűne, Mission Impossible), Barry Keoghan (Saltburn és A sziget szellemei) és Tim Roth (Ponyvaregényés az Aljas nyolcas) alakít. A producerek között van Knight, Murphy, Patrick Holland és Guy Heeley.

A hat évadot megért Peaky Blinders 2013-ban indult, amelyben Cillian Murphy játszotta a világháborús veteránból lett bandavezért a múlt század eleji Birminghamben.

(Comingsoon.net)