Az összes kedvencünk visszatér a Valami Amerika 3-ban

Oroszlán Szonja, Hujber Ferenc, Csuja Imre és a többiek werkfilmben mesélik el, hol voltak a 3. rész bejelentésekor.

Február 15-én kerül mozikba a Valami Amerika 3, addig valószínűleg minden hétre jut majd valami teaser, trailer, werkfilm vagy egyéb beharangozó. Most például a színészek mesélik el egy friss videóban, hol voltak és mit csináltak, amikor a rendező, Herendi Gábor mindenkit felhívott a folytatás ötletével:

A Valami Amerika 3 szereposztása követi ugyan az első két részét, de új sztárok is feltűnnek majd februárban a vásznon. Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs és Tompos Kátya mellett a harmadik részben Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Scherer Péter és Zana Zoltán (azaz Ganxsta „Döglégy” Zolee) is felbukkan majd a filmben.

A Valami Amerika 3 - ha minden igaz, - arról fog szólni, hogy a balek testvérek, Tamás (Pindroch Csaba), Ákos (Szabó Győző) és András (Hujber Ferenc), megint bajba kerülnek a szélhámos Alexnek (Szervét Tibor) köszönhetően. Ezúttal egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul meg a hajsza, mindenki versenyt fut az idővel – többek között Csuja Imre balfácán maffiózói is.