Balesetet szenvedett Jeremy Renner - kritikus, de stabil állapotban van

A Marvel-filmek sztárja vasárnap szenvedett balesetet egy hókotróval.

Jeremy Renner, a Sólyomszem sorozat és számos Marvel-film sztárja vasárnap hókotrós balesetet szenvedett. A szóvivője szerint „kritikus, de stabil állapotban van”. Az állapotáról szóló hivatalos közlemény teljes szövege így szól:

Megerősíthetjük, hogy Jeremy kritikus, de stabil állapotban van a sérülések miatt, amelyeket az időjárással kapcsolatos baleset után szenvedett el hókotrás közben a mai nap folyamán. A családja vele van, és kiváló ellátásban részesül.

 

Forrás: Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images

 

A nevadai Reno közelében lévő Washoe megyei seriff hivatala jelenleg is vizsgálja a baleset körülményeit. Renner az elmúlt napokban számos olyan fotót osztott meg a közösségi oldalain, ahol hatalmas hókupacokat próbál meg eltakarítani, vagy épp a havas tájban pózol. Az egyik december közepén kirakott Twitter-bejegyzése a mostani hétvégén történtek fényében különösen beszédes:

A Taohe-tavi hóhelyzet nem vicc.

 

 

Mint ismeretes, december közepe óta Egyesült Államok-szerte erős széllel és hatalmas hótömegekkel küzdenek az emberek, ami nem is nagyon kedvezett a karácsonyi mozilátogatottsági adatoknak, mivel a rossz időjárás miatt sok filmrajongó otthon maradt (erről ebben a PORT.hu-cikkben írtunk részletesebben).

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jeremy Renner (@jeremyrenner) által megosztott bejegyzés

 

Jeremy Renner jelenleg a legkeresettebb színészek közé tartozik Hollywoodban. Az ázsiója azóta nőtt meg igazán, hogy Oscar-jelölést kapott Kathryn Bigelow A bombák földjén című filmjéért. Sólyomszemként számos Marvel-filmben szerepelt már a 2010-es évek óta, tavaly pedig saját tévésorozatot is kapott Sólyomszem címmel a Disney+ streaming platformon.

(via The Hollywood Reporter)