Bedobtak egy nagy nevet a Sicario 3-mal kapcsolatban

Konkrétumok még nincsenek, de rendezőjelölt már van.

Megírta a Port is egy hónapja, hogy a producerek már egy ideje tárgyalnak a a népszerű drogkartelles franchise, a  Sicario harmadik részéről, csak az írók és a színészek sztrájkja miatt a forgatókönyv parkolópályára került. Az is biztos, hogy a három főszereplő Emily Blunt, Josh Brolin és Benicio del Toro  is szívesen visszatérne.

Molly Smith és Trent Luckinbill producerek új filmjük, a Reptile népszerűsítése kapcsán beszéltek a projektről a Collidernek. Egy dolgot világossá tettek, még korai lenne megmondani, hogy ki ül majd a rendezői székbe. Sőt, a Sicario 3 cselekményét is titokban tartják - a forgatókönyv már majdnem kész, de azt nem árulták el, hogy ki írja.

A lehetséges rendezők közt az első rész történetét jegyző Taylor Sheridant és a Mission: Impossible-filmek író-rendezőjét, Christopher McQuarrie-t is említették.

A probléma az időzítés mindkét esetben. McQuarrie-t nyilvánvalóan eléggé lefoglalja a következő Mission: Impossible-film, de ha a produkció hajlandó várni, ő elég jó választás lehetne a harmadik Sicario-film írására és rendezésére.

Sheridan, ha lehet, még elfoglaltabb a Yellowstone-univerzum építése miatt. A producerek azonban azt állítják, hogy Sheridan nem távolodott el a projekttől, és beleszólása is van. Ha úgy alakul, még az sem elképzelhetetlen, hogy végül ő lesz a befutó.

Via: Collider