Ben Afflecket kitiltották a Nincs idő meghalni premierjéről?

Vajon miért nem vehet részt a sztár az új James Bond kaland közelgő ünnepélyes díszbemutatóján? És mi köze egyáltalán a kémfilmes franchise-hoz?

Affleck nem szakmailag, hanem magánéleti vonalon kapcsolódik a Nincs idő meghalnihoz, hiszen egy párt alkot annak egyik új sztárjával, Ana De Armas kubai színésznővel. És pont ez az oka annak, hogy a producerek nem szeretnék, ha a színész ott lenne a premieren: attól félnek ugyanis, hogy De Armasszal alkotott párosuk elvonná a figyelmet az est fényétől.

Affleck és a gyönyörű színésznő közös filmjük, az idén novemberben debütáló Deep Water című thriller forgatásán jöttek össze (ami Patricia Highsmith magyarul is olvasható Mélyvíz című regénye alapján készült), és elég nagyot szólt, amikor április végén közös fotókat osztottak meg magukról a közösségi médiában (ezekért lapozni kell az alant beágyazott galériában).

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thank you all so much for the birthday wishes and love! Cheers to another great year. Gracias a todos por los mensajes de cumpleaños y el amor. Un brindis por otro año maravilloso.

A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) által megosztott bejegyzés,

„A Nincs idő meghalni premierje már elég régóta húzódik, és a franchise-főnökök azt akarják, hogy a film sztárjaira vetüljön a reflektorfény.

Igazi katasztrófa lenne, ha minden arról szólna, hogy Ben és Ana nyilvánosan enyelegnek, és ezzel beárnyékolnák az estét.

Az ilyen fajta cirkuszt a producerek szigorúan távol akarják tartani az eseménytől, és azt akarják, hogy minden a brandet erősítse” – árulta el egy, a produkcióhoz közel álló névtelen forrás.

Habár Ben Affleck és a Szárnyas fejvadász 2049-cel feltűnt, majd a Tőrbe ejtve című kiváló krimivel berobbant Ana De Armas románca tényleg nagy durranásnak számít, lehet, hogy a Bond főnökök kicsit túlreagálják a dolgot – hiszen még azt sem tudni, mikor lesz a Nincs idő meghalni díszbemutatója. A novemberi premierdátumot ugyan nem törölték vagy halasztották el (Angliában november 12-én, az Egyesült Államokban november 20-án, nálunk november 19-én mutatják be a filmet), de az amerikai mozik még mindig nem nyitottak ki a koronavírus miatt, így egyáltalán nem biztos, hogy ez így is marad...


(via Movieweb)