Botrány: a Szikla is pótolható!

Az új akcióhőst Dwayne Johnson találta saját maga helyett egy most készülő akcióthrillerbe.

A sztár saját bevallása szerint már évek óta munkálkodik a The Janson Directive című regény megfilmesítésén. A filmnek az eredeti tervek szerint ő lett volna a főszereplője, de annyira tele van a határidőnaplója, hogy egyszerűen nem fér bele az időbeosztásába (az IMDb szerint a Szikla jelenleg nem kevesebb, mint kilenc projekten dolgozik színészként).

Johnson helyett így egy másik pankrátorból lett színész lesz a készülő akcióthriller sztárja: John Cena, akit a Kész katasztrófából, a Megjött apuci!-filmekből és az egészen friss Szűzőrségből ismerhetünk, és akinek a részvételét maga a Szikla jelentette be az Instagramján.

Cena egy Paul Janson nevű egykori haditengerészt játszik majd, aki jelenleg biztonsági szakértőként dolgozik. Ám egy nap, amikor egy mentőakció kegyetlenül félresikerül, az exkommandós maga válik célponttá.

Leslia Mann, Ike Barinholtz és John Cena a Szűzőrségben. Forrás: UIP-Duna Film

 

A The Janson Directive Robert Ludlum (Jason Bourne-regények) könyvén alapul, a forgatókönyvet James Vanderbilt (Az elnök végveszélyben) és Akiva Goldsman jegyzi. Dwayne Johnson pedig végül Seven Bucks Productions nevű produkciós cégén keresztül executive producerként vesz részt a munkálatokban.


(via Hollywood Reporter)