Brad Pitt a Soundgarden öngyilkos énekeséről forgat

A készülő filmben Chris Cornell özvegye, Vicky Cornell is részt vesz.

A dokumentumfilm Brad Pitt és Peter Berg rendező (Ronda ügy, Hancock, 22 mérföld) közös cége, a Film 45 gyártásában készül, Vicky Cornell pedig producerként vesz részt a munkálatokban. A témaválasztás Pitt részéről pedig nem véletlen, hiszen ők ketten a néhai énekessel több mint egy évtizeden át voltak barátok.

A sztár részt vett a januári I Am the Highway: A Tribute to Chris Cornell emlékkoncerten is, sőt ő szólította színpadra a zenész lányát, Tonit. A 14 éves Toni ezt követően nemrégiben a Grammy-díjátadón is színpadra állhatott, hiszen 13 éves öccsével, Christopherrel együtt ők vették át halott apjuk nevében a neki ítélt posztumusz díjat (Cornell lett a legjobb rockelőadó a When Bad Does Good című számmal).

Brad Pitt Chris Cornell gyerekeivel. Forrás: Kevin Mazur / Getty Images for The Chris Cornell Estate

 

Chris Cornell 2017. május 18-án, 52 éves korában vetett véget önkezével az életének, közvetlenül a Soundgarden egyik fellépése után. A zenész már kamaszkora óta depresszióval és többféle függőséggel is küzdött. Özvegye azonban ragaszkodik hozzá, hogy Cornell sosem követett volna el öngyilkosságot, és egy szorongásgátló-altatószert okol a történtekért.

Ami pedig Brad Pittet illeti, tőle eddig sem állt távol a produceri munka: jelenleg 51 alkotást jegyez producerként vagy executive producerként (köztük olyan műveket, mint A tégla, a 12 év rabszolgaság vagy az Alelnök) – ezek közül nyolc a dokumentumfilmek száma. Sokféle téma érdekli: forgatott már az univerzum történetéről, Amerika drogpolitikájáról és motorversenyzőkről is.


(via NME)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.