Brad Pitt és Adam Sandler majdnem közös filmben szerepelt

A két sztár együtt sztorizgatott, és ennek során előkerült egy olyan történet, amitől mindenki eldobja az agyát.

A Variety Actors on Actors sorozatában – amelynek lényege, hogy színészek készítenek interjút egymással, azaz egyszerűen beszélgetnek – ezúttal Pittet és Sandlert ültették össze. Aki a teljes beszélgetésre kíváncsi, ide kattintva végigolvashatja eredeti nyelven, de az Uproxx nekünk, lustábbaknak szerencsére kimazsolázta a két legviccesebb sztorit.

Brad Pitt és Adam Sandler sajnos sosem szerepelt közös filmben, pedig nem semmi együttműködés lehetne. De most kiderült, hogy valaha egészen közel kerültünk ehhez a lehetőséghez. Quentin Tarantino ugyanis Sandlert választotta a Medve Zsidó szerepére a Becstelen brigantykban, amiben ugye Pitt volt Aldo Raine hadnagy.

A nagy találkozás végül azon bukott el, hogy a komikus nem ért rá a Ki nevet a végén? forgatása miatt, így a szerepet Eli Roth játszotta el helyette (Roth nemrégiben mesélt is egy nem kevésbé érdekes sztorit a Becstelen brigantyk forgatásáról és QT maximalizmusáról). Brad Pittnek azonban nem ez a kedvenc Adam Sandler sztorija, hanem az, amit Bennett Millertől, a Capote, a Pénzcsináló és a Foxcatcher rendezőjétől hallott.

Miller azt mesélte, hogy Sandlert egyszer elhívta sörözni a NYU (New York University) egyik színészprofesszora – de csak azért, hogy megmondja neki, hogy gondolkodjon valami máson, és inkább válasszon másik hivatást. És itt még nincs vége, mert ami miatt ez a színész kedvenc Adam Sandler anekdotája, az a rész csak most jön.

„Azért szeretem annyira, mert ez nagyon sokat elárul rólad.

Amikor már a csúcson voltál, véletlenül összefutottál vele egy bárban, ahova a barátaiddal tértél be. Mindenki azt gondolná, hogy az aztán jó alkalom volt a visszavágásra, de te csak bemutattad a barátaidnak, és azt mondtad: »ő volt az egyetlen tanár, aki valaha is meghívott egy sörre«”.


(via Uproxx)