Brad Pitt és George Clooney kapott egy rossz és egy jó hírt

Az Apple TV fejesei meggondolták magukat a két sztár közös filmjével kapcsolatban. És közben bizalmat is szavaztak nekik.

Szeptember elején, a 81. Velencei Filmfesztiválon lesz a premierje Jon Watts filmjének, a Két magányos farkasnak, amelynek a gyártó Apple TV széles körű mozibemutatót tervezett. A Deadline értesülései szerint ehelyett csak korlátozottan lesz elérhető a mozikban szeptember 20-ától, majd szeptember 27-én, pénteken debütál világszerte az Apple TV+-on. Hogy érinti-e az Apple TV döntése a szeptember 19-ére kiírt magyar bemutatót, még nem tudni.

A Deadline szerint az Apple döntésében közrejátszott az is, hogy legutóbbi filmjük, a Vigyél a holdra nem szerepelt jól a mozikban annak ellenére, hogy Scarlett Johansson és Channing Tatum a főszereplői. Azt a filmet ugyanúgy a Sony forgalmazta, mint a Két magányos farkast, amely ugyan jól szerepelt a tesztvetítéseken, de az Apple illetékesei úgy érzik, a streamingfelületen nagyobb közönséget tudnak neki biztosítani.

A jó hír (legalábbis az alkotóknak), hogy ennek ellenére az Apple már meg is bízta Jon Watts rendezőt a folytatás elkészítésével.

A sztori George Clooney egy „eltakarítót” játszik, akitől egy rémült nő segítséget kér, de miután megérkezik a hullazsákkal, jön még egy férfi (Brad Pitt). Ugyanaz a foglalkozása, ugyanolyan profi, és ő is mindig ugyanúgy egyedül dolgozik, mint a másik. A két magányos farkas nem tehet mást, kénytelen együtt megoldani egy hulla és rengeteg elkóborolt kábítószer problémáját.

Brad Pitt rajongóinak jó hír lehet, hogy a sztár másik filmje, a részben a Hungaroringen forgatott F1 című Forma-1-es dráma esetében az Apple ragaszkodik a széles körű mozibemutatóhoz.

Via: Deadline