Bradley Cooper csatlakozott Lady Gagához a Coachellán

Javában készül a Csillag születik című musical remake-je, mely Bradley Cooper első rendezése lesz, és Lady Gaga vállalta az egyik főszerepet a moziban. A stáblistán azonban senki ne Lady Gagaként keresse majd!

Stefani Germanotta, alias Lady Gaga is fellépett a világ egyik legnagyobb zenei fesztiválján, a Coachellán, és a színpadon már el is kezdte új filmje, a musical-remake népszerűsítését.

Mégpedig úgy, hogy az énekesnő mellett megjelent a film rendezője, Bradley Cooper is, aki a rendezés mellett az egyik főszerepet is elvállalta, és a színpadon gitározott Gaga mellett.

A 2017-ben mozikba kerülő Csillag születik a korábbi, ugyanilyen című, 1937-es (Judy Garland) és 1954-es (Barbra Streisand) filmek remake-je lesz, és arról szól, hogy egy fiatal és tehetséges színész-énekesnő megízleli a sikert és a csillogást, de alkoholproblémái lesznek, és idővel lehanyatlik a csillaga.


A filmben eredetileg Beyoncé szerepelt volna, de ő végül kihátrált a produkcióból, ami ikerterhességét tekintve nem is volt olyan nagy meglepetés.

via Independent