Bumm, itt van az új Tarantino film előzetese!

Megjött QT 9. nagyjátékfilmje, a Volt egyszer egy Hollywood első előzetese, és persze nem csak nagyon jó néz ki és nagyon menő, de a zenéje is nagyon jó!

Alig jött ki Margot Robbie menő karakterplakátja Quentin Tarantino hamarosan mozikba kerülő filmjéhez, már itt is az első előzetes, amiből ugyan a sztori maga nem derül ki, de jó sokan felvonulnak, akik szerepet kapnak benne, még Bruce Lee is! A főszereplő azonban itt is a Hollywoodból kikopott western sztár, Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) és hű kaszkadőre, Cliff Booth (Brad Pitt), akikkel egy jó kis fekete-fehér retró műsor foglalkozik az előzetesben – a többi a kaliforniai életérzésről, a grouppie-jaival vonuló Charles Mansonról, a nagyképű Bruce Leeről és a zenéről szól.

 

És az előzetes persze arról is szól, hogyan hatódik meg a zárójelenetben a kissé lecsúszott, meghízott és pornóbajuszt viselő DiCaprio attól, hogy egy kislány azt mondja neki, hogy még soha senkit nem látott még ilyen jól játszani. Ezért a pár másodpercért adnánk neki még egy Oscart!

Magyarországi premier: augusztus 8.