Carrie Fisher bevallotta: összejött Harrison Forddal a Star Wars forgatásán

2008-ban egyszer már elmesélte az esetet: ő 19 volt, a nős Ford pedig 33 éves, kétgyerekes apa.

Carrie Fisher összejött Harrison Forddal a Csillagok háborúja 1976-os forgatásán - kürtölte világgá a People.com, meg persze a fél világ. Csakhogy ez a hír egyáltalán nem új: majdnem 10 évvel ezelőtt, 2008-ban egyszer már bejárta a sajtót, miután a színésznő a The Sun című brit bulvárlapnak elpletykálta a régi afférját Forddal.

Akkor azt mondta Fordról, hogy ez az eltitkolt románc olyan volt nekik, mint valami egzotikus gyümölcs:

Harrison nagyon vicces volt, főleg ha kicsit ivott előtte. Kimentem a szobából, és mire visszamentem, már a szekrényben állt, és alig volt rajta ruha...

Most pedig így mesélt a három hónapon át tartó kapcsolatról a People újságírójának:

Nagyon intenzív időszak volt! Hétközben mi voltunk Han és Leia, hétvégén pedig Harrison és Carrie.

Titkolóznia egyébként azért kellett a két sztárnak, mivel a Star Wars 1976-os forgatása idején Carrie Fisher még csak 19 éves volt, a 33 éves Harrison Ford pedig kétgyerekes apaként ment bele az alkalmi kapcsolatba. Valószínűleg egyébként ez a megcsalás vezetett oda, hogy Ford 1979-ben, 13 évnyi házasság után elvált a feleségétől, Mary Marquardtól (hogy aztán nem sokkal később, összejöjjön az E.T. forgatókönyvírójával, Melissa Mathisonnal).

De akkor miért került elő most megint Carrie Fisher és Harrison Ford Star Wars-rajongói körökben évek óta köztudott félrelépése? A válasz egyszerű: november 22-én jelenik meg a 60 éves színésznő önéletrajzi kötete The Princess Diarist címmel, és kellett egy kis promó. 2008-as hírekre már úgysem emlékszik manapság senki.

Valószínűleg 2008-ban is csak promóciós célokat szolgálhatott a régi szennyes kiteregetése, mivel ebben az évben jelent meg Carrie Fisher önéletrajzi ihletésű könyve, a Wishful Drinking. Ami egyébként annyira sikeres volt, hogy két évvel később Broadway-színdarab is készült belőle.