Chris Hemsworth lesz a Men in Black reboot egyik főszereplője

A Thor-filmek sztárja egy teljesen új karaktert fog alakítani a filmben.

A The Hollywood Reporter információi szerint a 2019-ben bemutatandó Men in Black-rebootban Chris Hemsworth főszereplőként fog csatlakozni a stábhoz. A Sony F. Gary Garyt (Az olasz meló, Straight Outta Compton) bízta meg a rendezéssel, de a két eredeti főszereplő, Will Smith és Tommy Lee Jones sajnos nem fog szerepet kapni.



A három filmet megélt sci-fi titkosügynök-franchise első részét még 1997-ben mutatták be Smith és Jones főszereplésével, majd a nagy sikerre való tekintettel 2002-ben és 2012-ben is bemutattak két folytatást. A történet szerint Jay (Will Smith) és Kay (Tommy Lee Jones) különleges ügynökök, akik a földönkívüliek aktivitását követik figyelemmel bolygónkon. Ügyfeleik, létformától függetlenül, galaxisszerte rettegik nevüket, s ebből akkor sem engednek, amikor szervezetük végzetes összeesküvést észlel.

Az uproxx.com azt is tudni véli, hogy a Sony Chris Hemsworth partnerének egy afroamerikai nőt keres, valamint egy idősebb férfi színészt is castingolnak egy egyelőre meg nem nevezett karakter megformálására. 

via The Hollywood Reporter; uproxx.com