Christian Bale beadja a derekát a Marvelnek?

Habár korábban úgy nyilatkozott, nem fog többé szuperhősfilmben szerepelni, most azt beszélik, benne lehet a Thor közelgő folytatásában.

A DC képregényei alapján Christopher Nolan rendezésében készült Batman-trilógia sztárja még 2017-ben mondta egy interjúban, hogy a saját maga filmjeit és a Christopher Reeves-féle Supermaneket leszámítva egyáltalán nem tud felidézni egyetlen szuperhősfilmet sem, amit látott, és hogy nem fog a Sötét Lovag darabok után több hasonló képregény-adaptációban szerepelni.

A színész azonban a jelek szerint meggondolta magát, és a DC után a Marvelhez igazolhat. Tárgyalásban áll ugyanis állítólag Taika Waititivel, a közelgő Thor: Love and Thunder, azaz a franchise negyedik (és egyébként egyúttal a harmadik, Ragnarök alcímű) részének rendezőjével.

Az amerikai mozikba 2021. november 5-én érkező Thor 4. eddigi szenzációja az volt, hogy visszatér benne a harmadik részből kimaradt Natalie Portman, méghozzá nem kizárólag Jane Fosterként, hanem Lady Thorként, azaz afféle női Thorként. Rajta kívül természetesen az igazi Thort, Chris Hemsworth-t sem kell nélkülöznünk, és a Valkűrt alakító Tessa Thompson is megjelenik a filmben.

Azt még nem lehet tudni, hogy amennyiben a hír igaz, és Christian Bale tényleg csatlakozik a Marvel mozis univerzumához, milyen karaktert fog játszani a Thor: Love and Thunderben. Az viszont biztos, hogy a színész a Sötét Lovag-trilógia lezárulta, azaz 2012 óta nem játszott olyan alkotásban, amely valamely franchise része.

Christian Bale. Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

 

A rendező, Taika Waititi egyébként azt ígérte, a negyedik Thor mozi „nagyszabásúbb, vagányabb és okosabb” lesz, mint a korábbi rész, és lesz benne „pár igazán őrült ötlet”. A forgatás viszont sajnos lehet, hogy csúszik egy kicsit, mivel a stáb a jelenleg súlyos bozóttüzek által sújtott Ausztráliában tervez forgatni.


(via Uproxx)