Csoda történt: Dwayne Johnson és Jason Statham lenyomták a Bosszúállókat!

A Hobbs és Shaw negyedik hete vezeti a nézettségi toplistát, és a Szikla más rekordokkal is meg akarja szorongatni a Marvelt.

A Bosszúállók: Végjáték egy ideje már ott trónol minden bevételi lista élén: ezé a filmé minden idők legjobb box office bevétele (2,79 milliárd dollár!), a legjobb nyitóhétvége, a legjobb egynapos bevétel, a legjobb egyhetes bevétel, ez a legtöbbet szakító szuperhősfilm és így tovább. Most viszont maga Dwayne Johnson jelentette be a Twitterén, hogy trónfosztotta a királyt!

A Hobbs & Shaw lett az első olyan mozifilm, ami négy héten át megállás nélkül első tudott lenni a heti nézettségi versenyben, beelőzve ezzel a Pókember: Idegenbent, a Marvel kapitányt és a Bosszúállók: Végjátékot is!

A Szikla természetesen azt reméli, hogy ez csak a kezdet, és újabb Bosszúállók-rekordokat dönthetnek majd a porba (bár a film jelenleg még csak 687,9 millió dolláros összbevételnél jár).

A Hobbs & Shaw a hihetetlenül népszerű Halálos iramban franchise idén mozikba került spin offja, amiben Dwayne Johnson alakítja Hobbst, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat kigyúrt ügynökét, Jason Statham pedig a törvényen kívüli Shaw-t, az egykori brit elit kommandóst. Ezúttal azonban nem egymást kell péppé verniük, mint korábban, hanem a másikkal szövetkezve, együtt kell elkapniuk egy kibernetikusan felturbózott anarchistát (Idris Elba), aki megkaparintott egy alattomos biofegyvert, amely örökre megváltoztathatja az emberiséget. (via Uproxx)