Csodálatos ajándékok Nicolas Cage rajongóknak

Nicolas Cage-ből mém lett. Persze a legnagyobb élmény, ha személyesen találkozhatunk egy élő mémmel, aki ráadásul még világsztár is, ám a legtöbbünknek be kell érni valami kis holmival, amin kedvencünk arcképe szerepel. No de milyen kiváló holmikkal!

Kedves flitteres párna

Micsoda intim élmény, ha odabújhatsz Nicolas Cage-hez, és  ráhajthatod a fejedet! A színész arcképével díszített párna már önmagában fantasztikus, de egy leleményes csavarral egyszerűen varázslatossá válik. A párnát ugyanis ragyogó flitterek borítják, és egyetlen, gyengéd simítással máris rád mosolyog a rajongott férfi.

Ha valakinek kevés lenne egy Cage, íme a párna, amin temérdek van:

Igen népszerű ez is, amelyen csak az arc van, Thomas, a gőzmozdony mintájára. Olyan, mintha maga a párna lenne Nicolas Cage!

És ha már szóba került Thomas: természetesen mémként a kedves kis gőzmozdony arcát is felcserélték a színészével. Sajnos ilyen kisvonatot (még) nem lehet kapni.

 

Színező felnőtteknek

Néhány éve nagyon divatosak a felnőttszínezők – ezeket azért találták ki, és azért váltak igen népszerűvé, mert a színezgetés megnyugtatja az embert. De mitől lennénk igazán nyugodtak, mint Nicolas Cage színezésétől? Érdemes beszerezni.

 

Citrom Nicolas Cage poháralátét

Szinte magától értetődik, hogy Nicolas Cage lehetne akár citrom is. És ha citrom, miért ne nyomtathatnák poháralátétre? Ha megvásároljuk, rögtön kettő citrom Nicolas Cage poháralátétnek lehetünk büszke tulajdonosai.

Pajkos banán Nicolas Cage poháralátét

Ha Nicolas Cage lehet citrom, miért ne lehetne banán? Természetesen ezt is érdemes poháralátétre nyomni, bár a banánhéjba banánként takarózott Nicolas Cage poháralátétre talán nem a gyerek reggeli kakaóját érdemes helyezni, hanem felnőttek italát.

Nicolas Cage bikini

Legyen csontsovány, vékony, testesebb, bármelyik nő felveszi ezt a bikinit, mindenki megfordul utána, mert egészen biztosan ő lesz a legdögösebb a strandon. Sőt, ha egy férfi ölti magára, akkor ő, nem vitás.

 

Nicolas Cage pólók

Se szeri, se száma a Nicolas Cage-dzsel ékesített pólóknak. Az eddig mutatott minták szinte mind megtalálhatók, hogy felsőtestünk ékesítsék, de akad még néhány izgalmas darab. Az alábbin például aktuális hangulatunkat illusztrálhatjuk Nicolas Cage-dzsel, de magunkra húzhatjuk az őrült, a cica, vagy a félelmetes és rusnya E.T. Nicolas Cage-et is, ahogy egy romantikus hangulatú pulóvert is.

 

És a legvégére:

NICOLAS CAGENADO!

Képek forrása: Amazon, Ebay, RageOn!