DiCaprio életre szóló jótanácsot adott Timothée Chalamet-nek

De nem azt, hogy csak 25 évnél fiatalabb nőkkel randizzon.

Úgy tűnik, a '90-es és a 2000-es évek szívtiprója, a lassan 50 felé közeledő(!!!) Leonardo DiCaprio átadja a stafétabotot a mindössze még csak 26 éves Timothée Chalamet-nek, aki nemrég 8 és fél perces álló ovációban részesült Velencében, miután bemutatták a készülő disztópikus drámáját, a Bones and Allt.

A brit Vogue magazinnak adott friss interjújában ugyanis a Dűne sztárja elárulta: komoly életvezetési tanácsot kapott a későbbi karrierjére vonatkozóan DiCapriótól, aki eléggé ismeri azt az érzést, milyen reflektorfényben álló fiatal világsztárból felnőtté válni. Elvégre annak idején ő is átélte azt, amit most Chalamet, hiszen mindössze 23 éves volt, amikor James Cameron kasszarobbantó kosztümös filmje, a Titanic a fél világot megríkatta, és hosszú időre a világ legjövedelmezőbb blockbustere lett. Ezután a DiCaprio Chalamet-hez hasonlóan Hollywood legkeresettebb fiatal férfi színészévé vált.

Leonardo DiCaprio és Timothée Chalamet az Oscar-gálán pózol (forrás: Jason Merritt/Rick Rowell via Getty Images)

 

Amikor 2018-ban összetalálkoztak, DiCaprio ezt a tanácsot adta Chalamet-nek:

Semmi kemény drog, és semmi szuperhősfilm!

Ezek szerint Leonardo DiCaprio nem fog belátható időn belül Marvel-filmben szerepelni? (via Uproxx & The Independent & Variety)