Digitálisan megfiatalított Michelle Pfeiffer lesz A Hangya és a Darázsban

Ő volt a régi Hangya felesége, Darázs, csak kicsivé alakulva a kvantumvilágban rekedt.

Szívmelengető retró jelenetet villantott fel a Disney és a Marvel A Hangya és a Darázs legújabb tévészpotjában! Láthatjuk majd pár jelenetben fiatalon Janet van Dyne-t, azaz Michelle Pfeiffert, aki az eredeti Darázs volt azokban az időkben, amikor még Hank Pym (Michael Douglas) volt a Hangya.

A 30 évvel korábban játszódó jelenethez a Marvel Entertainment beizzította a CGI parkját, így a 60 éves Pfeiffer szinte ugyanúgy néz ki, mint anno Az eastwicki boszorkányok vagy a Batman visszatér idején.

Az idei év legviccesebb Marvel-filmjében természetesen tovább mókázik a betörőből lett szuperhős, Hangya (Paul Rudd), aki most már óriássá is tud változni! Szüksége is lesz a felturbózott képességekre, mivel egy Ghost nevű, minden korábbinál erősebb gonosztevő (Hannah John Kamen) garázdálkodik a városban, akinek pont olyan kicsinyítő-nagyító technológiája van, mint a Pym Műveknek, csak az ő valóságmanipuláló képességei durvábbak, mert már megjárta a nanovilág legsötétebb bugyrait. Hogy legyen esély ellene, Dr. Hank Pym széltől is óvott lánya (Evangeline Lilly) is megkapja a maga szuperhősszerkóját, így alakul meg a címbéli duó, Hangya és Darázs párosa. De láthatjuk majd az óriásivá növesztő technológia atyját, Dr. Bill Fostert is (Laurence Fishburne), aki annak idején Góliát néven kalapálta el a rosszfiúkat.

Az amerikai premier július 6-án lesz, a magyar mozik viszont csak július 26-ától vetítik a filmet. Ez állítólag amiatt van, mert a Disney alá tartozó Marvel Entertainment a bevételmaximalizálás miatt direkt későbbre rakatta a premiert azokban az országokban, ahol az idei foci vb-t kiemelt figyelemmel követi a lakosság, és esténként inkább a kivetítős kocsmákat részesíti előnyben a hűvös mozitermek helyett. (via Geektyrant)