Disney hercegnő lesz Meghan Markle

A valódi hercegnővel hangalámondásra szóló megállapodást kötött az egeres cég, akiktől Markle nem kér fizetést.

Harry, azaz Sussex hercegének felesége honorárium helyett egy Elephants Without Borders (Elefántok határok nélkül) nevű vadvédelmi jótékonysági egyesületnek kérte átutalni a neki járó munkadíjat. A szóban forgó szinkronmunkát pedig már karácsony előtt rögzítették is Markle-lel, akitől egyáltalán nem idegen a szereplés, hiszen korábban színésznőként dolgozott (játszott többek közt a Briliáns elmék című sorozatban és a Förtelmes főnökök című vígjátékban).

Részleteket még nem lehet tudni róla, mihez is adta a hangját a hercegnő, de mivel a munkát ilyen hamar lezavarták, valószínűleg csak valami rövid anyagról, vélhetően reklámról vagy valamilyen társadalmi célú hirdetésről lehet szó, amit a Disney támogat.

A Meghan Markle „Disney hercegnőként” való debütálásáról szóló hír pár nappal azután érkezett, hogy a hercegnő és Harry herceg egy Instagram posztban bejelentették: visszalépnek királyi kötelezettségeiktől, hogy több időt tölthessenek Észak-Amerikában, ahol anyagilag függetlenné akarnak válni.

A váratlan húzást a brit sajtó viccesen „Megxit”-ként emlegeti. De nem ez az egyetlen dolog, amivel Markle mostanában felhívta magára a figyelmet: a múlt év végén azzal került címoldalra, hogy nem jelent meg az általa korábban megosztónak és nőgyűlölőnek nevezett Donald Trump hivatalos látogatásán a Buckingham-palotában.


(via Consequence of Sound)