El van ájulva Timothée Chalamet énekhangjától a Wonka rendezője

Paul King szerint a sztár úgy énekel, mint Bing Crosby.

Ahogy arról már többször is írtunk, a Charlie és a csokigyár alapján készülő legújabb feldolgozásban, a Wonkában a Szólíts a neveden és a Dűne-filmek sztárja alakítja a fiatal Willy Wonkát, aki a magyar mozikba december 14-én érkező előzményfilmben énekelni és táncolni is fog.

A Wonkát Paul King, a Paddington-filmek direktoraként ismert alkotó rendezi, aki a közös munka során igazi rajongója lett a fiatal színésznek, mivel véleménye szerint

elképesztő hangi és zenei adottságai vannak.

 


„Gyönyörű az énekhangja, engem Bing Crosbyéra emlékeztet (a simogató hangú énekes olyan örökzöldeket énekelt, mint a White Christmas vagy a My Blue Heaven – a szerk.)” – vallotta be King a Total Filmnek. „Nagyon széles skálát kell bejárni, mivel vannak igazi ütős slágerek és lírai, érzelmes dalok is.

De ő mindent meg tud csinálni.

Tisztára úgy beszélek róla, mint valami őrült rajongó” – tette hozzá a rendező.

Paul King azt is elárulta, hogy a Wonka ezzel együtt nem musical lesz, hanem inkább zenés film. „Az umpalumpák a könyvben is sokat énekelnek, és Roald Dahl gyakran használja a költészet erejét is. De nem akartam a filmből olyan szabályos musicalt csinálni, amiben az emberek énekelve beszélnek egymáshoz.

Ez inkább egy mozi lesz, dalokkal, mint musical”

– szögezte le az alkotó. A Wonka zenéjét egyébként a neves filmzeneszerző, Danny Elfman szerezte, Chalamet énekhangja pedig jól jön majd a színész következő munkájához is, hiszen az A Complete Unknownban a fiatal Bob Dylant játssza majd.


(via EW.com)

 

A Wonka másik sztárja

Nahát, Hugh Grant lesz az egyik umpa-lumpa a csokigyárban!

Egyre izgalmasabb a Charlie és a csokigyár előzményfilmjének szereposztása.

Tovább