Elfogatóparancsot adtak ki Rose McGowan ellen

A színésznőt kábítószer-birtoklással vádolják. Év elején megbukott egy reptéri drogteszten.

A rendőrség elfogatóparancsot adott ki Rose McGowan színésznő ellen, kábítószer birtoklásának gyanúja miatt - írja az Independent.

Fotó: Michael Kovac / Contributor / Getty Images

 

A 44 éves színésznő már hónapokkal ezelőtt a rendőrség látókörébe került és eljárás indult ellene, miután év elején, január 20-án a washingtoni Dulles nemzetközi repülőtérre érkezése után pozitív lett a drogtesztje, kábítószert mutattak ki a szervezetében. McGowannek most a virginiai bíróságon kell megjelennie.

Fotó: Jeff Vespa / Contributor / Getty Images

 

A színésznő neve a nagy vihart kavaró Weinstein-botrányban is előkerült az elmúlt hetekben. A producer ugyanis Rose McGowant is zaklatta, 20 évvel ezelőtt, 1997-ben a Sundance filmfesztiválon. Közös megegyezéssel végül egy peren kívüli egyességgel ejtették az ügyet, McGowan 100.000 dollárt kapott a hallgatásáért cserébe, de papírt írattak vele arról, hogy Weinstein ezzel nem ismerte el a zaklatás tényét. Erről az esetről egyébként a Rose McGowan főszereplésével készült Grindhouse-duplafilm egyik rendezője, Quentin Tarantino is tudott, de egészen mostanáig hallgatott róla.