Elvetemült fickót játszik új filmjében Morgan Freeman

Az általa alakított egykori rendőrfőnök elrabolja egy nő lányát, hogy rákényszerítse, hogy elintézzen neki bizonyos dolgokat. Nézd meg a Vanquish című akciófilm előzetesét!

Az Éjszakai rohanás és a Bad Boys-filmek forgatókönyvírójaként ismert George Gallo filmjében Ruby Rose játssza azt a nőt, Victoriát, akit a kerekesszékbe kényszerült Damon (Freeman) mindenesnek vesz fel, hogy segítsen neki mindennapi dolgai intézésében, egy váratlan fordulattal azonban elrabolja a főhősnő kislányát.

Victoria ugyanis egykor az orosz maffia drogfutáraként tevékenykedett, és a férfinak éppen a nő ilyen jellegű képességeire van szüksége. Lánya élete és biztonsága fejében így arra kényszeríti az egykori bűnözőt, hogy öt állomást érintve tegyen neki összesen öt életveszélyes szívességet.


A napokban nyilvánosságra hozott előzetes alapján a Vanquish (Győzedelmeskedni) pont olyan, mint bármelyik B-szériás akciófilm, és nincs benne semmi olyasmi, amit a műfaj rajongói nem láttak volna már ezerszer korábban (leginkább talán egy női John Wick-filmre emlékeztet).

Morgan Freemant gonosz szerepben látni azonban érdekes élmény lehet, ahogy azt is izgalmas megnézni, hogyan építi tovább akciófilmes karrierjét a Batwoman című sorozat után Ruby Rose (akinek egyébként pont most mutatták be egy másik akciófilmjét is, az SAS: Red Notice-t). A Vanquish forgatását amúgy csak január végén fejezték be, szóval nem vesztegetik az időt, hiszen már április 23-án bemutatják az amerikai mozik.


(via Collider)