Embertelenül jól fog kinézni az új Szörnyella

Emma Stone szinte felismerhetetlen a film új plakátján. Olyan, mintha valami punkrock albumot adott volna ki 40 évvel ezelőtt.

A Disney megmutatta a készülő Szörnyella (eredeti címén Cruella) mozifilm címszereplőjét, akit ezúttal nem Glenn Close kelt életre, mint az 1996-os változatban, hanem Emma Stone. A 32 éves színésznő közösségi médiában megosztott Szörnyella-portréja tisztára olyan, mintha csak valami feltörekvő, fiatal brit punkrock énekesnő új hanglemeze jelent volna meg 1981-ben, és már készül a közös turnéja a Siouxsie and the Banshees nevű bandával és a bőrdzsekis Joan Jett-tel:

Helló, kegyetlen világ! Új előzetes holnap!

Szörnyella De Frász (akit eredetileg úgy hívtak, hogy Cruella de Vil) saját mozifilmje a Disney ütemterve szerint 2021 májusában kerül a mozikba, feltéve persze, ha nem szól közbe a világméretű koronavírus-járvány, és nyitva lesznek tavasszal a filmszínházak. A történet egy eredetsztori lesz, vagyis a 101 kiskutya és a 102 kiskutya mozifilmek előtt járunk időben – szóval még az is lehet, hogy ezzel a '80-as évek punkrock zenész hasonlattal nem is lőttünk annyira mellé, és tényleg azt a korszakot láthatjuk majd viszont a vásznon. Emma Stone mellett olyan sztárok is szerepelnek ebben a filmben, mint Emma Thompson, Paul Walter Hauser, Mark Strong és Joel Fry. (via The Independent)