Emlékszel még a 40 éves szűz szupervicces mellgyantázós jelenetére?

Steve Carell 13 évvel a film után végre találkozott Kelly Clarksonnal, akinek a nevét kiabálta.

Nem mindennapi találkozó jött össze 13 évvel a 40 éves szűz című kultvígjáték bemutatója után: a főszereplő, Steve Carell végre szelfizhetett egyet Kelly Clarksonnal, azzal az énekesnővel, akinek a nevét az emlékezetes szőrtelenítős jelenetben üvöltötte. Íme a közös fotó:

Ez pedig a gyantázós jelenet, amin én például most is ugyanúgy könnyezve röhögtem, ahogyan 2005-ben (Steve Carell ominózus Kelly Clarkson-üvöltése 2:00-nál látható):

Valószínűleg nem annyira köztudott, hogy itt Carell nem színészkedett, hanem igazi method actinget nyomott: bevállalta, hogy a kamerák előtt, élesben gyantázzák le a mellszőrét! Így az ő üvöltve káromkodása és persze a háttérben Seth Rogen és Paul Rudd gurgulázó röhögése is teljesen spontán reakció volt. A jelenet felvételéről egy nagyon-nagyon vicces werkfilm is készült, amiben Steve Carell eleinte még magabiztosan vigyorog, hogy gyerekjáték lesz a szőrtelenítős jelenet, aztán a végén meg már ott vinnyog az masszőrpadon, és szolidaritását fejezi ki minden nőnek, aki gyantázza a lábát és a bikinivonalát. (via Uproxx)