Emma Stone teljesen felismerhetetlen Szörnyella de Frászként

Nézd meg az első fotót, amit a Disney nyilvánosságra hozott a 101 kiskutya előzményeként készülő élőszereplős Cruellából!

A jelenleg forgó film elég nehéz szülés volt: már évek óta lehet hallani róla, hogy tervezik, és már egy sor különböző forgatókönyvíró dolgozott rajta, mire a script elnyerte a végső formáját (jelenleg az IMDb nem kevesebb mint hat írót tüntet fel a Cruella adatlapján).

Az eredettörténet egyébként a nyolcvanas évekbeli Londonban játszódik, és azt meséli el, hogy alakult ki Szörnyella de Frász (eredeti nyelven Cruella de Vil) engesztelhetetlen kutyagyűlölete.

A Disney az elmúlt hétvégén végre nyilvánosságra hozta az első fotót a filmből, amin az Emma Stone által alakított bőrszerkós fiatal Szörnyellán kívül két segítője, Horace és Jasper (előbbit az Én, Tonyából ismert Paul Walter Hauser, utóbbit a képen egyébként szintén felismerhetetlen, a Trónok harcával és a Yesterdayjel híressé vált Joel Fry formája meg) és három dalmata is szerepel.

A Cruellában az említett színészeken kívül állítólag játszik Emma Thompson is: egy Bárónő nevű karaktert hoz. A rendező pedig az a Craig Gillespie, akit a Plasztik szerelem, a Frászkarika remake, a Viharlovagok és az Én, Tonya révén ismerhetünk. A film amerikai premierje 2021. május 28-án lesz.


(via Independent)