Eszelősen jó előzetest kapott Daniel Radcliffe új akciófilmje!

A Guns Akimbóban a néhai Harry Potter egy szál gatyában, a kezéhez celluxozott pisztolyokkal rendez őrült ámokfutást!

Március 5-én Magyarországon is mozikba kerül Daniel Radcliffe új filmje, a Guns Akimbo, amiben a Harry Potter-filmek sztárja egy merőben új oldaláról mutatkozik meg: ő a főhőse egy fekete humorú, őrült akciófilmnek! És tényleg az van benne, amit már a hónapokkal ezelőtt kiszivárgott forgatási képek sugalltak: Radcliffe egy szál gatyában és macipapucsban rohangál az utcákon, a kezéhez celluxozott lőfegyverekkel! Íme az új előzetes:

A film egy geekről szól (naná, hogy őt alakítja Radcliffe, hiszen ő az eminens varázslótanonc fejével a ma már a geek szó szinonimája!), aki a nyomasztó közeljövőben egy átmulatott éjszaka után azon kapja magát, hogy egy őrült médiamogul fegyvereket műtött a keze helyére, és bedobta a neten élőben közvetített, Skizm nevű, halálos gladiátorjátékba, ahol mindenki annak drukkol, hogy a show első számú sztárja, Nix (Samara Weaving) látványosan feltrancsírozza főhősünket.

A Guns Akimbo író-rendezője, Jason Lei Howden saját bevallása szerint óriási rajongója a Mortal Kombat videojátékoknak és Arnold Schwarzenegger régi sci-fijeinek, különösen a Terminátornak és a Menekülő embernek. Szerinte az utóbbiban bemutatott, a gépek, a média és az erőszak uralta jövőbeli sci-fi világ sosem volt még annyira aktuális, mint manapság! Howden így ezeknek a nagy klasszikusoknak akart szórakoztató emléket állítani a sötét humorú akcióvígjátékával. (via Geektyrant)