Ez lesz Travolta legrosszabb filmje?

A Gottinál is van lejjebb: kijött egy hajmeresztő trailer a sztár új filmjéhez, a Speed Kills című motorcsónakos őrülethez.

A filmben a színész egy Ben Aronoff nevű milliomost játszik, akinek kedvenc hobbija a motorcsónak-versenyzés – de hogy összekösse a kellemeset a hasznossal, több tonnányi kokaint is csempészett a motorcsónakjai segítségével Miamin keresztül.

A Speed Killsnek lesz elvileg VR-verziója is, amit a „Speed. Money. Murder” (sebesség, pénz, gyilkosság) szlogennel hirdetnek. Travoltán kívül a filmben szerepel Matthew Modine (George Bush-t játssza!), Jordi Mollà, a drogfilmek kötelező szereplője, Tom Sizemore és Jennifer Esposito is.

Az Uproxx újságírója szerint Travolta választását az motiválta, hogy megirigyelte szcientológus sztárkollégáját, Tom Cruise-t a Barry Seal: A beszállító miatt, és ő is akart egy különleges járműhöz kapcsolódó drogcsempészes filmet.

A színész IMDb-oldala egyébként mostanában egészen úgy fest, mintha az Ál/arc után a valóságban is szerepet cserélt volna Nicolas Cage-dzsel. Idei filmjei között a Speed Kills mellett olyan további gyanús alkotásokat találunk, mint a Michael Madsennel közösen forgatott autóversenyes Trading Paint vagy a Fred Durst (a Limp Bizkit énekese) rendezte Moose című thriller.


(via Uproxx)