Felismerhetetlen Tom Hardy a Capone-film új fotóin

A Fonzo című életrajzi filmhez kiadott friss kép még a korábbiaknál is rémisztőbb.

Mint arról korábban már többször írtunk, Fonzo címmel forgatnak életrajzi filmet a hírhedt gengszterről, Al Caponéról. A Josh Trank (Az erő krónikája, Fantasztikus Négyes) rendezésében készülő alkotás utolsó éveiben, a börtönben senyvedve mutatja be a Sebhelyes Arcúnak is nevezett maffiafőnököt, aki ott emlékszik vissza élete korábbi eseményeire.

Ennek megfelelően erre a filmre elfelejthetjük Hardy csinos pofiját, hiszen szinte végig maszkban, eltorzult fejjel lesz látható. Erről korábban ő maga posztolt pár ijesztő képet az Instagram-oldalára, most viszont kijött a filmhez az első hivatalos fotó, ami nem kevésbé borzasztó: a sztár meggyűrt arcú vénemberként látható rajta, szájában Capone ikonikussá vált szivarjával.

A gengszter egyébként mindössze 48 éves volt, amikor meghalt, miután élő roncsként szabadlábra bocsátották az Alcatrazból, szóval nem volt nagyon öreg, de mivel igen rossz állapotba került (demenciában és szifiliszben szenvedett, utóbbi miatt részlegesen megbénult, ezenkívül agyvérzést is kapott), sokkal többnek nézett ki a valós koránál – ezért kellett Hardy arcát ennyire eltorzítani.

A színész egyébként nem lesz kevésbé ijesztő a Fonzo előtti filmjében, a magyar mozikba október 4-én érkező Venom című Pókember-spin offban sem. A szuperhősmentes szuperhősmozihoz a napokban jött ki új, horrorisztikus előzetes: itt lehet rémüldözni rajta.


(via NME)